luni, 7 decembrie 2015

Am sa insel si abia astept sa o fac!

Te iubesc mai mult decat orice insa, peste un timp, daca se va impune, te voi insela. Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun, dar consider ca trebuie sa stii din timp acest lucru! De ce te uiti asa mirat/a la mine? Nu, nu te grabi sa ma judeci, asculta-ma pana la capat.

Am sa te insel dar, paradoxal, am sa va fiu fidel/a la amandoi/amandoua. De ce? Pentru ca acea prezenta masculina/feminina va fi esenta a tot ce e mai bun si frumos din noi. Va purta in el/ea nopti si zile nesfarsite de iubire si sperante. Va fi intruchiparea iubirii dintre noi.

Vreau ca fata/baiatul nostru sa vada in mine cel mai bun prieten, amic, confident, cu care sa se sfatuiasca la orice ora din zi si din noapte. Mai ales cand a fi dezamagit/a de toate canaliile de oameni pe care ii va intalni in cale si care vor dori sa il/o distruga. Ii voi fi fidela asa cum i-am fost [si inca ii voi fi] sotiei/sotului.

***

Cam asa ar trebui sa sune singura situatie acceptata in care 2 oameni pot calca "stramb".  Desigur, e un pic fortat sa spui ca "inseli", dar cam asa va fi: dragostea pentru copii este mai presus decat erosul dintre soti si de cele mai multe [din pacate] ajunge sa erodeze situatia dintre cei 2. Dar! Nu exista nimic mai frumos decat sa fii imbratisata de cei 2 barbati deosebiti din viata ta [daca stau bine si ma gandesc ar mai fi un 3-lea, primul de altfel :) ] ; unul deoparte, si altul de cealalta parte. Si culmea, ei sa nu fie gelosi unul pe altul. Am sa insel si abia astept sa o fac! 


2 comentarii:

Unknown spunea...

Superb! Bravo! :)

Unknown spunea...

Multumesc! :D

Trimiteți un comentariu