luni, 14 iunie 2010

Cele mai ciudate 10 lucruri care au cazut din cer

1. O ploaie de paianjeni in Argentina - s-a intamplat pe 6 aprilie 2007 in Salta Province. Christian Oneto Gaona a devenit prima persoana din lume care a fotografiat acest fenomen.

2. O vaca in Japonia - in 1997, cativa pescari au fost inchisi din cauza ca au sustinut ca barca lor a fost avariata de o vaca ce a cazut din cer.
Doua saptamani mai tarziu, Air Force Rusia a anuntat ca echipajul unuia dintre avioanele sale a furat o vaca.Animalul, speriat de sunetul din avion, a inceput sa se agite, iar hotii au fost nevoiti sa il arunce, chiar in momentul in care traversau Marea Japoniei.

3. O ploaie de sange in Columbia - s-a intamplat in 2008, deasupra unei mici comunitati din La Sierra, Choco. Apa cazuta a fost analizata, s-a stabilit ca exista sange in componenta, iar preotul a inceput sa sustina ca acesta este un semn trimis de Dumnezeu pacatosilor din regiune.

4. O ploaie de jeleu in Scotia - a avut loc in 2009, insa nu s-a putut stabili compozitia substantei vascoase care a cazut din cer. Se presupune ca jeleul este mancarea regurgitata de pescarusi in zbor.

5. O ploaie de viermi in Statele Unite - originea acesteia este inca necunoscuta.

6. O ninsoare colorata in Siberia - zapada mirositoare, colorata in portocaliu, galben si verde a cazut in 2007, in regiunea Omsk, Siberia.

7. O ploaie de pesti intr-o regiune desertica din Australia - s-a intamplat in regiunea Lajamanu, aflata la periferia desertului Tanami si la sute de kilometri de lacurile Argyle si Elliot. Prima ploaie cu pesti vii a avut loc in 2004, iar a doua, in februarie 2010.

8. O ploaie de bani in Germania - in 2007, un motociclist german a observat sute de bancnote zburand prin aer. A oprit, a incercat sa le adune, insa fara succes. Originea banilor este necunoscuta.

9.O ploaie de grauri morti in Anglia - peste o suta de pasari moarte au cazut in gradina lui Julie Knight din Coxley, in martie 2010.

10. O ploaie de carne proaspata in Statele Unite - pe 9 martie 1976 au inceput sa cada bucati mari de carne proaspata desupra casei lui Allen Crouch din Olympian Springs. Doi barbati, care au gustat-o, sustin ca este vorba de carne de berbec.

9 comentarii:

D. spunea...

Ce ciudate :))

D. spunea...

Se poate spune ca anumite componente ale acestor ploi ar fi putut sa cada din avioane.Sau sa fie aduse de uragane si tornade din alte tari, prin aer :D

Diana spunea...

xDD interesant, dar înfricoșător

dia

X. spunea...

chiar interesant... si totodata ciudat si straniu.
Am vazut o data o emisiune despre aceste ploi" ciudate" si cele mai multe au fost cele a pestilor si asta din cauza unor furtuni(uragane, tornade..) pe mare care le-au "supt" si dupaia la urmatoarea ploaie au cazut. Si cica norul a fost dus destul de departe de locul furtunii... :D

zmeurică0112 spunea...

Nu c-as fi materialista, dar cateodata mi-ar placea sa asist si eu la o ploaie de bani :))

Unknown spunea...

@DiDi,Xenia:Asta se pare că ar fi şi "explicaţia" acestor fenomene ciudate:accidente,tornade,uragane,etc.

@zmeurica0112:He,He....Cui nu i-ar place :))

Di spunea...

Unele sunt cel putin bizare.

Cati. spunea...

Foarte ciudat..da rnu prea cred cea cu banii.Ata e deja un vis.De ce nu a putut totusi sa le adune?Erau false?:))

Ionny spunea...

Pe timpurile astea de criza, ar fii chiar potrivita o "ploaie de bani"! :)

Trimiteți un comentariu