duminică, 13 noiembrie 2011

Ce sa NU faci cand esti plictisit


Din categoria "Don't try this when you're bored", va prezint astazi lectia nr.1:Nu tastati la nimereala coduri de reîncarcare!!
Totul a început vineri, când, în perioada de graţie fiind, am decis sa mă joc de-a Fortuna si să tastez la întâmplare coduri de reîncărcare, poate-poate îmi va pune mâna Dumnezeu pe cap şi nimeresc un cod. Booon, cu stoicism şi cu imaginaţia pornită, am tastat vreo 3-4 coduri, cam aşa. La un moment dat, am primit un mesaj cum ca nu mai pot efectua reîncărcări. Am început să intru la bănuieli şi am zis că dacă îmi cumpăr o cartelă adevărată, totul va fi ok. Zis şi făcut. Numai că, da aţi ghicit, nici codul acesta de reîncărcare nu îl accepta...Am început desigur să mă condamn în sinea mea pentru prostia făcută. Am postat intrebari pe facebook, pe TPU.ro, am trimis mail la consultanţă şi toată lumea îmi spunea că prostia făcută e destul de gravă, cum că ar trebui să imi schimb softul şi chestii de genul. Dar am preferat să încerc o metodă mai puţin invazivă. Am rugat un bun prieten să sune la nr. 444 (Serviciu clienţi pentru Orange PrePay), i-am scanat codul de reîncare aşa cum îl primisem de la magazin şi am inventat o scuză plauzibilă (cum căăăă fratele meu s-a jucat pe telefon şi într-o apă mi-ar fi blocat telefonul). în fine, dupa 2 ore apăsătoare, am primit în final un mesaj de la 200 care îmi spunea că numarul mi-a fost deblocat şi că pot efectua reîncărcari. Aleluiaaaa!!
Morala: Sa nu vă jucaţi de-a Fortuna şi să nu tastaţi coduri de reîncarcare la nimereală. Cel mai bine e să vă cumpăraţi o cartela şi gata :)).

7 comentarii:

Ion spunea...

Interesant articol, noroc ca acel prieten a fost un bun afacerist, si nu ai patit ceva mai rau :P

Gata, ma intorc la Ana

RoxX spunea...

@Ion : Asa este, ce m-as fi facut fara prietenul meu :)) Fugi la Ana, nebunule :)):))):)))))

Di spunea...

Chiar ca e o experienta de evitat! Bine c-ai dres-o, intr-un final :)

Ioana P spunea...

da.. ce bine ca mereu putem da vina pe fratii mai mici ca fac prostii, nu? hahahaha

RoxX spunea...

@Ioana P: Asa este :)) of,of...fratii astia mai mici :> :))

Anonim spunea...

ai dreptate RoXx chiar se mai intampla chestii nasoale. De exempu acuma ii 12 noaptea si pur si simplu nu pot dormi. Iti urmaresc in continuare blogul extraordinar

Roxana Costea spunea...

Multumesc, Anonim! :) Sper ca ai stat din placere pe el si nu doar din plictiseala ;) :D

Trimiteți un comentariu