miercuri, 23 martie 2011

Licori

Sunt momente cand trebuie sa te mai duci din cand in cand la dezintoxicare, sa te cureti de toata rautatea din tine si sa fii din nou "ca nou". Pentru asta e nevoie de vointa, sacrificii, suferinta, lacrimi si... o licoare-minune.Cu cat e mai amara, cu atat e mai eficienta. Inghitita deodata, printre lacrimi si scrasniri din dinti, licoarea patrunde in organism, ajunge in inima si curata toate suferintele, lacrimile si regretele. Consumata regulat, devii imun la suferinta, regrete si te vei simti bine.Ciudat e ca niciodata nu te vei obisnui cu gustul insuportabil, amar, dar care, paradoxal, face atat de bine...O mai poti indulci cumva, dar sa stii ca tot amara ramane.. 
Daca antibioticele omoara microbii, bisturiul taie tesutul rău, licoarea amara spala tot ce e rau, patrunde in fiecare tesutsi celula si elimina tot ce e nefolositor.Problema este ca aceste licori nu au o reteta precisa.Nu se pot gasi la farmacie sau la plafare,ci ele sunt furnizate de VIATA, in functie de problema fiecaruia.De regula, se consuma ori de cate ori este nevoie, dar in medie, cel putin o data pe luna trebuie sa iei cate un "shot"...Consumul excesiv de licori amarui poate duce la depresii sau chiar moarte, asa ca daca apar manifestari neplacute adresaţi-vă nu medicului sau farmacistului, ci celui care v-a adus in pragul (dez) intoxicării..Vrand nevrand, toti avem nevoie de niste şuturi in fund, de un cap dat de pragul usii sau de niste licori amare care sa ne trezeasca la realitate, care sa ne puna iar pe picioare. Nu fiti tristi si nici speriati ca iar v-a venit randul sa o gustati: o inghiti si va rugati ca sa isi faca efectul...

P.S:Va las sa ascultati melodia Lil Wayne - Drop The World ft. Eminem.

4 comentarii:

zmeurică0112 spunea...

Nu trebuie indulcita pentru ca-si va pierde din tarie si n-o sa mai aiba acelasi efect. Ca si paracetamolu' in caz de raceala.. doar amelioreaza simptomele, dar parca tot un Nurofen isi face mai bine efectu :) Deci trebuie sa o bei asa tare si amara cum e daca vrei sa obtii intr-adevar ceva. Eu asta as face :)

FreeSeoDesign spunea...

Viata ofera de toate. Pregatita nu vei fi nicicand, dar trebuie sa trecem peste orice. Asta este cel mai important.

Secret life spunea...

Am fi morti daca nu ar exista "licoarea " asta amara.

Anonim spunea...

O licoare este unica . Ea se gaseste in noi toti si in functie de taria fiecaruia , ne vindeca sau ne distruge .


PS: Bogdan 11C

Trimiteți un comentariu