marți, 25 ianuarie 2011

Cicatrici pe inima de gheata


Prima regula in chirurgie este sa acoperi rana si sa limitezi pe cat posibil agravarea acesteia.Cu cat rana e mai curata,cu atat vindecarea e mai rapida si nu lasa urme...Procesul videcarii incepe cu o taietura,o incizie care sa sfasie carnea..Iar de multe ori trebuie sa tai din tesutul bun ca sa vindeci tesutul afectat.Pare crud,dureros,ilogic,dar..merge!
Dupa ce ultima sutura a fost cusuta,astepti.Si speri.Speri ca pacientul se va vindeca si ca boala nu se va agrava.

In dragoste,lucrurile stau asemanator.O data ce ai fost ranit,trebuie sa limitezi patrunderea emotiilor si frustrarilor.Astfel,rana se va inchide si se va cicatriza.Uneori,se intampla sa sufere cel mai sensibil,mai pur si mai naiv pentru ca ambii pacienti sa se vindece.E crud.Stiu.Dar o data cusuta ultima sutura,astepti sa iti treaca si speri sa nu o iei de la inceput.Viata merge mai departe,indiferent ca ranile sunt adanci,ca afecteaza pe cel sanatos si nu pe cel bolnav,sau ca sunt dureroase...Trebuie sa te vindeci in ritmul tau..Chiar daca raman cicatrici.

Matthew Mayfield - Better

Asculta mai multe audio soundtrack

"For you, for me
Make me a better man"


12 comentarii:

Secret life spunea...

Poate uneori, cicatricile lasate de dragoste sunt mult mai mari decat cele lasate de o taietura,sunt mai mari ,dar nu se vad,nimeni inafara de tine nu le vede.

Sergiulica spunea...

Totul depinde de "medic".

Gabi spunea...

Acele cicatrici raman pe veci. Insa dupa ce te-ai vindecat durerea dispare, ramane nostalgia.

Unknown spunea...

@sergiulica:eu as zice ca depinde mai mult de tine,ca pacient,sa nu zgândăreşti rana!

Andi spunea...

Eu personal nu sunt adeptul ideilor fixe insa sunt unele "teorii" care se dovedesc a lua un aspect de axiome si care in dragoste se dovedesc a fi foarte folositoare. Ochii care nu se vad se uita, asta este cea mai eficienta metoda de a te "vindeca" fara a lasa prea multe "cicatrici". Celelalte bazaconii gen: stai sa mai incercam, hai ca te iubesc te doresc fara tine nu traiesc e doar apa de ploaie si are mai mult efectul sarii puse pe rana. :D

FreeSeoDesign spunea...

Interesanta comparatie.
De exemplu eu sunt plin de cicatrice. Si cine e de vina? Eu, n-am fost cuminte ...
Cred ca asa e si in dragoste.

D. spunea...

Bine spus, viata merge mai departe...trebuie sa ne gasim puterea sa trecem peste, sa incercam sa reparam ranile lucrurile simple si frumoase care ne-au facut de atatea ori fericiti.

marrynusha spunea...

uneori cicatricile facute de bisturi dispar..insa cele lasate de dragoste nu dispar niciodata

Anonim spunea...

....Se cunoaste ce experienti aveti cei de sus..nu poti trece prin viata fara aceste mici experiente si nu poti sa stii ce inseamna a iubi in adevaratul sens al cuvantului daca nu ai macar 2-3 ,,cicatrici" si nu raman cum ziceti voi odata ce ai gasit o persoana timpu le rezolva pe toate si cand vezi pe strada o fost/a nu mai simti nimic parca nu ar fi fost nimic intRE Voi...in fine destul de complex subiectu..prea putin timp..

Unknown spunea...

Pentru dragul de "Anonim"
Daca tu zici ca cicatricile nu raman deoarece timpul trece,inseamna ca toate vastele tale experiente au fost in zadar.O adevarata relatie lasa o amprenta asupra fiecaruia.Asta,daca pui suflet.Daca tu nu ai cicatrici,e problema ta.Inseamna ca pentru tine au fost simple experiente,nu relaţii..
P.S:Iţi recomand cu caldura folosirea virgulei sau a punctului;ajuta f mult :D
P.S.S:multumesc ca ai trecut si ca ai comentat!!:D

Anonim spunea...

Depinde de fiecare cum trateaza rana respectiva . Daca esti rece poti trece relativ usor peste si cicatricea va si aproape invizibila ... aproape :)) . In schimb cei care isi plang de mila si sufera vor avea o rana deschisa mult timp iar cicatricea va fi vizibila dupa foarte multi ani.
Bogdan

Unknown spunea...

O adevarata relatie lasa o amprenta asupra fiecaruia... dar este cicatrizata, vindecata complet si uitata, de o alta relatie adevarata!

Trimiteți un comentariu