vineri, 10 septembrie 2010

Bataie de joc in stil românesc


Haosul din sistemul de invatamant continua.Absolventii Universitatii "Spiru Haret" apartinand  formelor de invatamant FR si ID din anii 2008-2009 nu au diplomele recunoscute si sunt nevoiti sa repete examenul de licenţă care ar fi trebuit sa aiba loc intre 15-30 septembrie."Joaca de-a licenta" insa nu se termina aici.Astazi a avut loc o intrunire intre  Ministerul Educaţiei şi USH  care insa  nu au reuşit însă să ajungă la un acord privind condiţiile de desfăşurare a acestui examen. În consecinţă, licenţa a fost suspendată până la un termen încă necunoscut. Între timp, aproximativ 15.000 de absolvenţi rămân cu diplomele nerecunoscute.Adevarul e ca nu vei gasi in alta parte asemenea situatie-sa termini o facultate,sa primesti diplomele si sa afli apoi ca nu sunt recunoscute-decat in România.

Absolventii au declarat razboi si multi sunt decisi sa dea in judecata Universitatea."si eu sunt de acord cu sutele de colegi care se afla in aceeasi situatie, se incalca drepturile omului, si ce vina avem noi in toata povestea asta? universitatea nu ne-a informat ca unele facultati nu sunt acreditate si s-au folosit de noi si de banii nostrii lasandu-ne sa dam licenta. Lasati-ne domnilor cu tampeniile si rezolvati-va altfel problemele, nu loviti in sutele de absolventi care nu au nici o vina!",declara un student.

Pana se va solutiona problema,odiseea continua,suportata bineinteles de studenti.Tu cum vezi situatia invatamantului la ora actuala?

4 comentarii:

vlad spunea...

sistemul de invatamant e de rahat :-J
bine ca am scapat de scoala :)
de la anu cred ca ma duc la facultate :)
defapt sa vad:)

Sergiu spunea...

Suntem de rasul intregii lumi! Romania e 0 din toapte punctele de vedere. Trist.

Anonim spunea...

Si cand ma gandesc ca vreau sa dau la aceasta facultate...he,he.

D. spunea...

Vai de noi!!
Si in afara de facultate, am vazut ca iar s-au schimbat materiile de la bac si ca testarile din clasa a 8-a se dau dupa 20 iunie, cu o luna mai tarziu.Oare cat se mai schimba?

Trimiteți un comentariu