duminică, 2 mai 2010

A doua şansă-partea a 2-a



Când am ajuns destul de aproape pentru a o privi în ochi, am căzut în genunchi şi cu lacrimi în ochi am strigat:
  -Mamă!! 
  -Ridică-te, Ioana! Tu vei merge astăzi cu mine, îmi spuse EA.
  -Mamă, unde mergem? am întrebat emoţionată.
  -Îţi voi arăta un loc pe care ochiul omenesc nu îl poate vedea. Urmează-mă!
  Fără să mai stau pe gânduri, m-am ridicat si am început să merg după ea vreme îndelungată până ce am ajuns în faţa unei clădiri cu ziduri negre, groase şi pline de crăpături. Geamurile erau mici, cu gratii de fier, din spatele cărora mă priveau nişte ochi demonici.
  -Haide! Trebuie să intrăm aici! îmi spuse mama. Nu îţi fie teamă! Eşti în siguranţă cu mine!
  M-am simţit mai uşurată şi am intrat cu mama în clădire. De pretutindeni se auzeau ţipete şi vaiete de durere. Mama s-a oprit în faţa unei încăperi în care erau mai mulţi adolescenţi. Aceştia erau întinşi în paturi, dar judecând după faţa lor mi-am putut da seama că sufereau. Erau palizi, slabi, buzele erau crispate si ochii erau încercănaţi şi lipsiţi de viaţă. În fundul camerei am văzut că era un pat gol. Am întrebat-o curioasă cine sunt acei copii.
  -Copiii aceştia au avut o viaţă grea, foarte nefericită, iar copilăria lor a fost distrusă de ELE. Sunt copii fără viaţă, fără speranţă. Vezi patul acela rămas gol? Acela trebuia să fie al tău. Dar ţie ţi s-a dat o a doua şansă. Eu sunt aici pentru a-ţi arăta calea pe care trebuie să o urmezi de acum înainte. Viaţa trebuie trăită, este cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a dat omului. Nu trebuie să ţi-o distrugi cu ELE, altfel vei ajunge ca aceşti copii. Şterge-ţi ochii şi tine minte că uneori căderea este un mijloc de a te ridica mai sus. Iar ceea ce nu te doboară te va face mai puternică. Nu îti lăsa viaţa dominată de ELE. Te rog Ioana, promite-mi că atunci când vei ajunge pe pământ nu te vei mai atinge de ELE şi că vei povesti şi altora ce ai văzut aici.Vei vedea că viaţa ta se va schimba dacă vei ţine cont de sfaturile mele. Nu îţi pierde niciodată speranţa, că eu nu te voi părăsi niciodată.

Va urma..................

7 comentarii:

Di spunea...

Interesant!

zmeurică0112 spunea...

"...tine minte că uneori căderea este un mijloc de a te ridica mai sus"

foarte adevarat :) ador fraza asta :x

Unknown spunea...

Ştiu,o am şi la status pusă:>

D. spunea...

Chiar surpinzator, nu ma asteptam la asta!

X. spunea...

o poveste care pana acum are un mesaj puternic...

astept continuarea :)

Ionny spunea...

Vreau CONTINUAREEEEEEEAAAAAA!!!!! >:D<

Ionny spunea...

Vreau CONTINUAREEEEAAAAAA!!! \:D/

Trimiteți un comentariu