duminică, 22 noiembrie 2009

Votează


Chiar dacă in sistemul politic este haos,chiar daca sunt trase muulte sfori inainte,chiar daca nu mai sunt oameni de nadejde la carma tarii,TREBUIE sa mergem cu totii la vot.Este un drept pe care ni l-am dobândit,un drept care nu exista acum sute de ani.Prin votul nostru ne putem schimba tara -in bine sau in rau-totul depinde de ales.Aud de multe ori în jurul meu;"Ăăăăă da de ce să mă duc la vot şi aşa nu am pe cine să votez toţi sunt numai nişte şarlatani! sau "Ăăă da nu mă mai duc la vot că X-ulescu nu o să câştige şi nu mai are sens să mă mai duc şi eu.Căştigă Y-ulescu".Măi oameni buni,un singur vot poate să schimbe totul,pe când dezinteresul nu schimbă nimic.Chiar dacă nenea Mitică spune că toţi candidaţii sunt nişte şarlatani,TREBUIE să mergem la vot.Eu nu am încă vârsta legală să pot vota,dar abia aştept să pot vota!Măcar,ştiu şi eu că am încercat să contribui la "bună-starea" ţării -cică- cu toate că asta nu depinde de mine.

Voi-sunteţi în mare parte majori-ce părere aveţi despre vot şi despre modul în care este privita votarea la ora actuală în România?

6 comentarii:

Di spunea...

Am votat, asta e parerea mea despre ce se intampla.

Cati. spunea...

Ai dreptate,cu toti ar trebui s avoteze,inclusiv eu,peste 7 ani cand voi avea 18 ani,sa pot vota:)

Adi spunea...

... n-am votat deloc pana acum, nu stiu de ce, dar... nu-mi prea pasa. Yeah... nu sunt deloc motivat sa votez pe nimeni, oricine-ar iesi, e treaba lor.

D. spunea...

Eu cred ca ai dreptate :P Si eu gandeam la fel..

Gabi spunea...

sunt de acord

pana la urma noi alegem cine ne conduce si daca tot avem acest drept,de ce sa nu profitam

Ionny spunea...

Eu sunt inca minora :D Oricum, o sa-i dau importanta deosebita politicii, cand oamenii de pe acolo nu vor mai fii sarlatani :)

Trimiteți un comentariu