marți, 3 noiembrie 2009

Money is the only thing you can see?


Titlu reflecta exact ce majoritatea oamenilor "văd" în ziua de azi:banii.Fie că eşti în România,Irlanda,Spania,America,etc  gaseşti oameni care se trezesc şi trăiesc să facă bani.Vrând-nevrând,nişte "amărâte"de bucăţele de hârtie plasticată ne conduc pe noi.Trist,nu? Şi pe zi ce trece,acestă obsesie a banului orbeşte mulţi,multi oameni.Oameni care se transformă peste noapte în fiinţe însetate de bani,lacome,care uită să trăiască.Banul e ochiul dracului!Cine a zis vorba asta,are mare dreptate.

Toţi suntem dependenţi de bani:să luăm hrană,haine,să ne platim datoriile etc...Dar atât!Nu trebuie să dăm dintr-o extremă în cealaltă.Dacă ai dat de gustul banului,greu mai poţi scăpa.E ca un drog.Un drog puternic.Trebuie să te folosesti de ban ca  să te poţi întreţine nu să devii un sclav al acestuia.O persoană care a dat de gustul banului uită ce e aia viaţă de familie,uită de prieteni,se închide în el,devine lacom şi numără din minut în minut banii strânşi sub pernă/saltea.

E trist când vedem la ştiri oameni care şi-au pus capăt zilelor din cauză că aveau multe datorii,pe la primărie,pe la fisc,pe la cămătari,etc...Au fost răpuşi de BANi.Nu vă lăsaţi atraşi de bani mai mult decât trebuie.până la urmă,ei vă conduc pe voi sau voi pe ei?

5 comentarii:

Di spunea...

Banii ne conduc pe noi, asta e clar si inevitabil, din pacate!

D. spunea...

Ai atins un subiect..dificil!

Da, banii ne sunt indispensabili..In ziua de azi e greu sa faci ceva fara bani!

Ionny spunea...

Cum au zis si fetele de mai sus, fara bani nu mai faci nimic in viata asta!!!Deci, fara voia noastra, cu totii am devenit preocupati de problema banilor decat de alte probleme.

zmeurică0112 spunea...

..era o melodie.. a lu' Arssura, daca asculti.. si avea versu' urmator.. daca banu-i ochiu' dracului, prefer sa fiu orb!

Zad spunea...

adevar graiesti tu!...niciodat nu ai avut mai mare dreptate :)

Trimiteți un comentariu