miercuri, 8 iulie 2009

Încă o stea căzătoare.....


Ieri seară au avut loc funeraliile lui Michael Jackson.Fanii,rudele si prietenii au venit în număr mare pt. a-şi lua rămas bun de la cel care a fost,este şi va rămâne Regele Muzicii Pop.Din moment ce funeraliile au fost transmise la mai mult de 5 televiziuni (la noi în ţară) este inutil să mai povestesc si eu despre ele.Voi trece la subiect şi voi spune ce mă nemulţumeşte pe mine.Omul devine valoros atunci când nu mai este.Peste tot se întâmplă asta:şi la noi şi în străinatate.Dar mie mi se pare o mare mare prostie.Atunci când realizezi că persoana respectivă nu mai este printre noi,atunci curg ca mierea cuvintele de genu' :,,Vai,a fost un om bun,un om minunat,bla-bla-bla...."Este foarte multă ipocrizie.Când era în viaţă nimeni nu l-a mai omagiat.Nu mi se pare deloc frumos.Abia când moare cineva ne dăm seama -prea târziu ce e drept- de valoarea acelui om.

3 comentarii:

Gabi spunea...

ai dreptate.inainte de moartea sa era criticat de 10 ori pe saptamana si o veste buna despre el aparea la un an.acum de cand a murit media isi scoate un profit bun si din moartea acestuia,ceea ce mi se pare cel mai josnic lucru posibil.Michael a fost,este si va ramane in continuare regele muzicii pop.Rest in peace Michael Jackson!

Di spunea...

Din pacate, ai dreptate. E bine totusi ca se incearca reabilitarea imaginii lui MJ acum in al douasprezecelea ceas. Odihneasca-se in pace!

Roxana spunea...

unii nu`si dau seama nici acum. cel mai tare ma ofenseaza vedetele care spun cu atata ardoare cat de mult le-a influentat el cariera si ca sunt/au fost fanii lui, etc.. prostii! un fan a lesinat macar o data la concertul lui, ii stie toate melodiile, poate recita toate versurile pe derost, etc.

Trimiteți un comentariu