miercuri, 15 iulie 2009

FastFood vs. Mâncarea de la mama


Voi începe articolul prin a va spune...bun găsit.Nu am mai trecut de mult pe aici pe blog si a trebuit sa alung paianjenii.Voi aborda un subiect care cred eu ridica mari probleme la ora actuala.Locurile de muncă din ce în ce mai solicitante şi viaţa tot mai mult supusă vitezei ne lasă puţin timp la dispozitie pentru o activitate importantă, din multe puncte de vedere: gătitul mâncării.Foarte mulţi ne-am obişnuit să nu gătim şi să mâncăm în linişte şi pe îndelete, pe măsură ce noi şi noi preocupări apar în programul nostru zilnic.Mâncăm pe stradă, mâncăm la fast-food, la restaurant sau la serviciu.

Pentru alţii însă, viaţa zilnică nu poate fi mulţumitoare fără mâncare gătită acasă.Vara sunt mai multe alternative:salate,fructe,legume.Dar unii nu se pot abtine cand trec pe langa fastfood-uri,ceea ce la ora actuala a devenit o mare problema.Din ce in ce mai multi copii devin obezi,bulimici etc.Ce e de făcut?

5 comentarii:

Zad spunea...

nu le dam bani de buzunar copiilor :D

Di spunea...

Multe tari civilizate pun la dispozitia angajatilor o ora pentru a lua masa la un restaurant,unde e gatita, calda si o pot manca pe indelete.

D. spunea...

Datorita faputlui ca se deschid din ce in ce mai multe fast-food-uri iar oamenii sunt "atrasi"..Si patronii, pentru a avea profit, le mai deschid si langa scoli ca sa aiba cum sa isi cheltuiasca copilu' banii de pachet...Si uite ca a mancat!

Roxana spunea...

din pacate sunt unul dintre ei:(..ajutor:D!

Adi spunea...

Nu fast-food-ul e problema... oricum mananci gras si acasa... problema e ca acei copii nu fac altceva decat sa stea acasa pe net si la TV fara a se misca aproape deloc... am auzit de multe persoane care nici nu mai stiu cum e sa fugi...
Fast Food = Chifla, Carne, Cartofi Prajiti, Rosii, Varza, Muraturi, Ketchup, Maioneza. Mie mi se pare ca e destul de sanatos... nu e in totalitate sanatos, insa daca e sa comparam cu celelalte mancaruri gatite... heh...
Nu vreti sa fiti grasi ? Faceti sport... in felul asta puteti manca cam ce va doriti...

Trimiteți un comentariu