vineri, 29 mai 2009

Valorile noastre


Candva am postat pe blog un articol despre valsele valori ale Romaniei.Valorile care ne reprezinta:gemenele Indigo,Nikita,Naomi,Fernando de la Caransebes si lista poate continua(intrati in arhiva daca vreti sa revedeti acel post)....Valori ca Nadia,Hagi,Brancusi nu vom mai avea niciodata.Totusi,sunt foarte multi copii talentati care au ramas nedescoperiti.Copii cu aptitudini extraordinare care  nu au bani si resurse financiare ca sa isi afirme talentul.S-au organizat cateva campanii de promovare,dar nimic mai mult.

indiferenta costa.Voi ce parere aveti?

6 comentarii:

Ana-Maria spunea...

ce ma enerveaza cel mai tare...in toate ziarele numai...nikita,naomi,si care or mai fi ei,dar nici un om care merita sa apara in ziar!tinerii talentati sunt ascunsi undeva..nimeni nu ii descopera.dc??asa cum ai zis si tu..e prea multa indiferenta!
multumesc de comenturi:)

D. spunea...

Lipsa posibilitoatilor financiare din familiile cu copii talentati face ca acesti copii sa nu fi fsot inca descoperiti si nici sa nu fie, din pacate!

Roxana spunea...

:(

Di spunea...

Lumea asta o sa sfarseasca in mana incompetentilor

Zad spunea...

atunci de ce le mai numesti pe nume ca fiind valor?
eu nici nu mai fac aluzie la aceste pseudovedete ca forma de protest, iar daca si alti 4-5 milioane de romani ar face asta atunci sunt sigur ca ar disparea din peisaj aceste gunoaie! Dar nu o sa se intample acest lucru prea repede si iar raman singurul prost din lume(de aia zic ca sunt prost!)

Unknown spunea...

Valori.....cu ghilimelele de rigoare bineinteles.

Trimiteți un comentariu