sâmbătă, 30 mai 2009

Atacul cocalarilor si pitipoancelor


Cocalari si pitzipoance.....Noile categorii sociale omniprezente.Ii vedem peste tot:pe strada,in parcuri,in mijloacele de transport.Sa incepem intai cu ei,doar cu ei,cocalarii care sunt..

Cocalarii-Descriere:sunt de regula imbracati in treining sau in haine de firma sifonate cu eticheta la vedere.Umbla cu ochelari de soare chiar si cand e seara sau cand ploua.Chiar si daca esti orb ii poti depista.Cum?Dupa miros.Miros de spray barbatesc+transpiratie barbateasca sanatoasa.

                -Categorii:Cocalarul din trafic(Musculo Macho Cocalarus)-Se evidentiaza prin limbajul si comportamentul lui excesiv,prin lanturile de aur de 5 kg.la gat.Umbla in haita in masini de firma ca Mercedes,Lamborgini,insotit de cate o pitzipoanca.Isi apara cu strasnicie teritoriul.

                                   Cocalarul de mall(Mallus Homo Retardus)

                                   Cocalarul de Dorobanti(Dorobantio Ostentativus)-Se evidentiaza prin masinile de firma si pitzipoancele de companie care il insotesc.Tatuati,cu muschi lucrati la sala,cu 5-6 telefoane pline de melodii maneliste si cu lanturi de 7 kg.de aur la gat.

      Destul cu cocalarii(scuze de cacofonie).Sa incepem sa discutam si despre ,,printese'',ele,doar ele,pitzipoancele.

Pitzipoancele-Descriere:        Ştim cu toţii ce este o pitzipoancă. Bătrînii foloseau cuvîntul pentru a caracteriza tinerele domnişoare naive ce-şi disimulau prostia vîrstei arborînd atitudini de fete mai în vîrstă, veşminte nepotrivite vîrstei lor.În zilele noastre, pitzipoanca este o făptură întîlnită la tot pasul.Haine ,,de firma'',culori stridente,ochelari de soare,buze botoxate si sani siliconati.Se afla mereu in prezenta unui ,,Musculo Macho Cocalarus'' sau ,,Mallus Homo Retardus''.Strigaturile caracteristice sunt:,,Fataaaaa!!!!''

 P.S:Cam atat pt.azi,voi reveni cu alte posturi pe aceasta tema,poate cand voi mai avea inspiratie.

                                 

4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

interesant:)))

Roxana spunea...

apropo..nu mi-ai citit toate postarile:)

D. spunea...

:))...

Di spunea...

Ma apuca plansul....

Trimiteți un comentariu