vineri, 30 decembrie 2016

2017 si MemoPusculita

Inca un an se apropie de sfarsit. Unul dintre cei mai buni ani pe care i-am avut, cu toate ca ar fi fost multe lucruri pe care le-as fi putut schimba.
Imagini pentru clock  new year artistic2016 a fost un an in care am calatorit mai mult decat am facut-o in 3 ani de studentie, un an in care am cunoscut oameni si prieteni noi dar in care am si pierdut persoane "apropiate". 2016 a fost anul provocarilor si al curajului, pe care Slava Domnului l-am putut scoate la iveala castingand zeci de amintiri, oportunitati si ... noi prieteni.
2016 a fost si anul provocarilor interioare, in care am inceput o lupta decisiva cu mine insumi si pe care o voi castiga in anul urmator. O lupta in care resping categoric gandurile negative, falsitatea, minciuna, si inferioritatea si pe care le inlocuiesc cu ganduri pozitive, optimism, sinceritate, diplomatie,bunatate si cat mai multa putere de a ramane EU intr-o lume ce te forteaza sa fii ceva ce nu esti.
Nu in ultimul rand, 2016 a fost anul care mi-a demonstrat ca toate trec, nimic nu dureaza la nesfarsit si ca fiecare persoana are capacitatea de a renaste din propria cenusa din ce in ce mai maiestuos si stralucitor. Iar satisfactiile sunt nenumarate.

Pentru anul 2017 mi-am propus ca orice amintire memorabila, bucurie si zambet impartasit sau primit, orice victorie sau infrangere, sa fie scrisa pe un biletel pe care il introduc apoi intr-o urna sau pusculita (MemoPusculita), urmand ca pe 31.12.2017 sa o deschid si sa vad cate lucruri minunate am indeplinit si ce as mai putea schimba la mine. Faceti si voi exercitiul asta. Veti fi uimiti.

2017 !!! Sunt pregatita sa iau tot ceea ce merit!! La multi ani tuturor! Doamne ajuta in tot si toate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu