luni, 6 iunie 2011

Am facut-o lată


Da,e ca in melodia aia "ups I did it again" and blaa blaa. Nu stiu cum se face dar eu fac ce fac si dau cu mucii in fasole (scuzati expresia). Şi din dorinta de a deveni BATMAN, sau mai bine zis WONDER-WOMAN, am fost prinsa intre ciocan si nicovala. Problema e ca nu poate iesi nimic bun din asta...Si nu a iesit. Vorba lui ăla Murphy care le stie pe toate :"daca ceva poate sa mearga prost, va merge.."

Acum Roxana tre sa dreaga busuiocul. Insa cand nici macar cuvintele, sau scuzele (fie ele dupa "3 ore") nu mai au efect, totul se duce de rapa. Bine, bine, poti sa ma consideri cum vrei, dar stii ca urasc indiferenta. Asta doare a naibii si morfina (sau orice analgezic) nu are efect. Fa-ma una cu pamantul, dar nu fii indiferent.

Mă rog, I feel like loosing a friend ( and more I can say)....there is nothing I can do right now... E greseala mea ( and my ego is in pain right now :)) ) si vreau sa o repar. Dar nu am instrumente.

Nu mai profit de rabdarea ta. Nici cerşetoare nu sunt. ţi-am zis in penultima replica de azi.
Restul.....e intuneric...întuneric şi necunoscut..

Da, dupa cum v-ati putut da seama e alta boacană pe care am facut-o recent. Şi chestia e ca m-am purtat ca ( hai sa fiu sincera) o nesimtită...si imi pare rau. Dar e prea tarziu. Ce am invatat din asta? Sa fiu mai iertatoare...Imi voi inchei postarea cu o melodie ABSOLUT SUPERBAAA care mă innebuneste de 1 sapt incoace (si na, care ar avea legatura cu postarea.).Sper sa va placa si voua! Pana data viitoare, aveti grija Ce si CUM vorbiti...RoxX


5 comentarii:

Gabi spunea...

Iar Eros ma? Doamne ce face omul asta din tine:))

Unknown spunea...

:)) da gaby, el si nu numai :X

Secret life spunea...

timpul le rezolva pe toate :D
asa o mai fac oamenii lata cateodata:)) cand vad ei ca sunt prea linistiti fac ce fac si isi tulbura linistea:))

Di spunea...

Sa intelegem ca deocamdata e pe nasoale. Nu-i nimic :-j. Asteptam vesti imbucuratoare :)

D. spunea...

Pai din greseli invatam.Si poate ca cine vrei tu sa te ierte te va ierta...

Trimiteți un comentariu