sâmbătă, 5 decembrie 2009

Imaginatie-partea a 3-a


Da,aşa e.Am revenit cu partea a 3-a a "Imaginaţiei" pe care eu am luat-o  la început ca pe o joaca.Iată ca  "gluma se ingroasa" cum se zice şi am izbutit să fac aceasta parte a 3-a.Sper sa vă placă,parcă ma si văd că sunt nevoită sa scriu o carte :)).Enjoy!!!

Nu ştiu ce m-a împins să ies din cameră şi sa urmez "pasii"misterioşi de pe podea.Poate că am ieşit ca să scap de faţa de schimonosită de chinurile morţii.Paşii se continuă de-a lungul palierului şi a scarilor,ducqnd la parter.Erau nişte micute,de culoare roşiatică.Am ajuns în dreptul scărilor şi m-am asezat pe trepte.Înainte să cobor,am vrut să meditez,să înţeleg ce se întâmplă.Dar nu puteam .....După o noapte terifiantă,nedormita,flămândă şi însetată,era imposibil să mai şi gândesc.Îmi tot repetam în gând "Oare,eu voi fi urmatoarea victimă?!"

M-am ridicat şi am decis să urmez urmele,destinul."Ce-o fi,o fi!".Coboram scarile încet,ca nu cumva să fac zgomot în acea linişte deplină.Era linişte.............prea linişte.Am ajuns la parter şi am intrat în sufragerie,acolo unde paşii ma conduceau.Când am intrat în încăpere,am observat ca paşii se opresc în mod misterios în dreptul mesei.Sufrageria conacului,locul unde deseori veneau invitaţi,era o cameră spaţioasă,cu mobilă din lemn de abanos,tablouri specifice sec.18 si multe sculpturi-moştenire de familie.Sufrageria avea un aer misterios şi semăna cu o cameră din sec 19 şi de câte ori intram intram în sufragerie,simţeam ca mă întorc în timp.Masa,mobilierul de rezistenţă a sufrageriei,era tot din lemn de abanos.Spun ca era piesa de rezistenţă,deoarece a fost adusă tocmai din India,de la un maharajah din Limpur.Masa avea forma circulară,cu diametrul de aproximativ 10 metri,unde puteau cu usurinţă să încapa 10-20 de persoane.

Atenţia mi-a fost captată de un obiect dreptunghiular si de o foaie,care erau pe masă în dreptul ferestrei.M-am apropiat de masă şi am constatat că acea cutie era o tablă de şah din lemn de mahon cu piesele răsturnate.Foaia de lângă şah cred că era un fel de bilet,scris la repezeală.am remarcat că ultimul rand nu era terminat si ultimul cuvant era neterminat.Iata ce scria:"....Mă urmăreşte....zi şi noapte în coşmaruri şi acum şi în realitate.....Nu am unde să mă ascund....e peste tot....Îl aud....Vine după mine!!Am închis uşa cu zăvorul..e la uşă....trage de ea....cred ca o va deschide.....PLEACĂ DIN CASĂ!A deschi.........................."

Mesajul acesta m-a tulburat foarte tare.Dar gândurile mi-au fost întrerupte de un sunet aparent imperceptibil,ca un foşnet.am îngheţat.Fosnetul se auzea din ce în ce mai tare.Am întors capul şi l-am zărit..Stătea în dreptul uşii..Era....

~~~~~~~~~~~~~~VA URMA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 comentarii:

Cati. spunea...

Imi place povestea asta,adica nu e chiar genul de carte ci mai degraba un scenariu d efilm,deci lasa cartile si apucate s afaci un film!Imi si imaginez conacul in film,fata fetei si deja ma iau fiori!Sa ma inviti la premiera,pana atunci,continua povestea!

zmeurică0112 spunea...

Uuu.. imi place.. suspansul ma omoara.. sunt de acord cu Caty pe de o parte, adica faza cu scenariul de film, dar ce zic eu.. tot ce scrii suna mai degraba cu un scenariu de serial TV, si fiecare parte se termina asemenea unui episod, exact cand e suspansul mai mare si mori de nerabdare sa afli ce se intampla mai departe :) asa ca, merita sa scrii vreo 4-5 sezoane.. si hai mai repede cu continuare ca ma tii pe jar ;))

Di spunea...

Te-ai gandit sa pui chestia asta intr-o carte? Vad ca ai schimbat putin aspectul site-ului, ii sta bine.

Mr. Mathers spunea...

Groaza adusa la stadiu de arta...astept continuarea!Scrie mai des!

Mr. Mathers spunea...

Multumesc pt ultimul comm,mai viziteaza odata pagina,am adaugat si un soundtrack(Prim strofa din poezie e in melodia de sub text,restu srtofelor le-am scris eu).Astept parerea ta!

Ionny spunea...

Deci, DA!N-am stiut niciodata ca imaginatia in exces poate afecta un om in asa fel!Eu te felicit!Scrii "niste" povesti super!Eu zic ca mai incolo (cand vei fii maricica) sa te axezi pe o cariera care are ca punct de sprijin...IMAGINATIA!Iti urez mult succes si astept continuarea povestii!:)

mariaallexandra.blogspot.com va astept aici spunea...

Deci esti super!
Si daca Va urma , e perfect chiar:X

D. spunea...

Abia astept si eu continuarea :) Zmeurica are dreptate, ca un serial :)

X. spunea...

Cred ca si o carte ar fi interesanta dar si filmul :D

p.s: ma grabesc sa citesc si ultima parte :x

Trimiteți un comentariu