luni, 10 august 2009

Suporteri sau bătauşi?


Nu am mai trecut de mult pe blog.Plictiseala să fie de vină?Nu.Cred că e din cauza mării care mă cheamă la ea.În lipsă de alte idei m-am gândit să aborez acest subiect,ce-i drept mai "masculin'.So,fotbalul nu mai e cum era cândva.Şi mă refer aici şi la calitatea jocului  dar şi la suporteri.Zău aşa.Nu mai poţi merge cu prietena la un meci de teamă ca să nu ajungi la poliţie sau la spital?Ce rămâne în urma suporterilor......e de groază.Nici dacă ar fi trecut o turmă de elefanţi nu ar fi rămas aşa.în fond.....e doar un joc.Asta nu înteleg ei.Nu trebuie sa pui suflet într-un joc..Dacă îţi spargi capul crezi că echipa ta va avea ceva de câştigat?Nu. fotbalul ar trebui sa se bazeze pe fair-play, pe corectitudine, pe respect..lucruri ce nu exista in majoritatea tarilor.Pe mine nu mă pasionează foarte tare fotbalul,deşi măuit la meciurile echipei preferate [nu dau nume].Dar pe mine mă deranjează ceea ce se întâmplă.

P.S:Duminică plec la mare asa că zilele astea voi intra mai puţin pe blog!

9 comentarii:

D. spunea...

Distractie placuta la mare :)

Si, asa cum ai zis, nu influenteaza in bine actele tale de violenta la meci pe jucatori, din contra, din cauza ta...si agalagiei tle pot pierde!

Roxana spunea...

Distreaza`te:x!

Di spunea...

E usor sa ne dam seama ca acesti indivizi nu participa la meciuri de dragul sportului, pe care nu sunt capibili sa-l inteleaga, ci doar de dragul scandalului. In loc sa se bata in fata blocului, se bat pe stadion ca sa apara si la TV.

Unknown spunea...

ai auzit de spiritul de turma?...daca nu cauta pe net emisiunea Brainiac in care 5 oameni reusesc sa straneasca un val mexican pe stadion...e cel mai bun exemplu, asa cum e un anumit baner(facut de 2-3 huligani) de la un anumit meci care a starnit atat bataie de cap...sa sti ca oile urmeaza intotdeauna magarul :D

Unknown spunea...

@Rrebel:Da.Am auzit de turmă.Am şi o postare pe aeasta temă.îţi respect opinia dar cred că de cele mai multe ori suporterii nu ştiu ce e ăla bun-simţ.
P.S:Sunt mare fană Brainiac şi am văzut acel episod.;).Oare in România de ce nu se poate face aşa ceva?La noi se înjura pe stadioane de mame,de tati si de ce au mai scump jucatorii.
@Di:Sau se bat pe stadion ca să se mai răcoreasca din cauza căldurii la mititica.Sau poate ca portefelul e aşa de greu încât trebuie să îl golească.:)

ionut spunea...

Distractie placuta si...

Stiu,scandalul bricheta tot de la asta a venit.Oricum,nu cred ca dau 2 bani pe fumigenele si bannerele pe care le fac suporterii.E doar un meci de fotbal,nu e ceva in care iti pui viata in joc.N'are nici un rost sa te duci cu cutitul pe teren dupa un jucator,ca tot echipa ta pierde.Oricum,trebuie ei sa apara la stiri deci..Nimic nu e de mirare.

Gabi spunea...

mda...un subiect bun..ai mare dreptate..nu sunt suporter,dar inainte ma uitam la unele meciuri,sau la stirile din sport unde aratau ce s-a intamplat in meciurile respective..dar asta e..Romania,nu ai ce schimba

Adi spunea...

Toti spuneti ca asa e Romania... of. Romanii sunt ei cum sunt, insa tampiti sunt toti oamenii, tampiti sunt de obicei 40-50% din orice suporteri... poate in unele tari securitatea e mult mai avansata...
Mie mi se par stupide meciurile astea... iti da foarte multe ocazii sa faci blaturi, sa faci bani murdari, sa faci diferite tampenii.. sa strici totul...
Eh...

Anonim spunea...

Asta ţine de mentalitatea românilor. Dacă atât îi duce capul...atât fac. Logic, nu? :lol:

Trimiteți un comentariu