joi, 25 iunie 2009

Tatuajele:Pro şi Contra


Stăteam ieri şi mă uitam la un documentar de pe Discovery Channel ,,L.A Ink'',în care este prezentată o mare artistă - Kat Von D-o fetişcană tatuată din cap până in picioare care tatuează şi ea la rândul ei.Mă uitam si mă speriam :fel de fel de oameni: de la adolescenti si pană la oameni in varsta- veneau in număr mare sa se tatueze.Majoritatea tatuajelor au o insemnătate f.mare pt. ei,marcând un eveniment din viaţa lor.

Moda tatuajelor nu a aparut de ieri de azi.Triburile din Africa îi obligau pe săteni să se tatueze cu simboluri specifice tribului respectiv-după tehnici rudimentare desigur.Aşa cum afirmau clienţii lui Kat Von D,aceştia îşi făceau tatuajele in memoria unor persoane dragi sau pt.vindecare.Fata e frumoasă,dar păcat că frumusetea  ei naturala e eclipsată de aceste tatuaje.

Biserica condamnă tatuajele.Uneori...stau şi mă gandesc.De ce să îţi strici pielea,frumuseţea naturală?!Mai sunt persoane care îşi tatuează numele persoanei iubite.O mare prostie!Astăzi eşti cu acea persoană,mâine te desparţi,tatujul rămâne o viaţă şi regreţi.Sunt mulţi fanatici în lume care au vrut sa dobândeasca recorduri monjdiale in amterie de tatuaje.Asa ca si-au acoperit tot corpul de tatuaje.Mie mi se pare o prostie...De ce să nu rămâi aşa cum te-a lasat Dumnezeu?Voi ce credeti>?

Click pe imagini

Image and video hosting by TinyPic

6 comentarii:

Diamond spunea...

deja stii ca eu nu pot sa comentez mult pe tema asta.eu sunt..de acord..in mare parte...dar ca "doamna" din imagine si nici ca si Kad Von D...un tatuaj poate fi in memoria cuiva,sau poate marca un eveniment important din viata ta..dar nu abuzurile de dragul modei.

Di spunea...

Sa zicem ca un tatuaj discret care sa aiba o insemnatate uriasa, cu toate ca sunt si alte metode prin care sa pastrezi vie amintirea unei anumite intamplari, e acceptabil, insa excese in genul celei din poza denota exhibitionism.

Mihaela Petrescu spunea...

Mi se pare barbarie, oricum ai da-o. Te costa o avere aventura, te costa si mai mult sa scapi de ea daca nu-ti mai place.
Marinarii fac asta din plictiseala1 Atea si atitea zile si luni...Dac cind sint atitea de facut , ce ce sa te auto-mutilezi?

Ionny spunea...

Mie ideea asta cu tatuajele mi se pare o prostie in urm contexe:L sa te tatuezi de placere, doar pt a te face "mai interesanta" si "mai cool", pt a depasi un record [Cel mai tatuat om din lume...8-| ], a-ti tatua pers iubita [prietena/prietenul] etc.Atata timp cat tatuajul ala iti aduce aminte de un eveniment important din viata ta e ok!:) Asta e parerea mea, sincer...

Ionny spunea...

Sau este ok daca iti faci un tatuaj in memoria cuiva!:)

Dar nu sa exagerezi da domn'soara precizata in postarea ta!:|

Anonim spunea...

Mai, faceti liniste! Da ce, ne maritam si ne despartim cand ne vine noua?

Trimiteți un comentariu