marți, 23 iunie 2009

Scandal intre Monica Columbeanu si Oana Zavoranu


Oana Zavoranu este gazda emisiunii Pact cu diavolita. Numai ca la filmarile ultimei emisiuni, sotia lui Pepe a primit-o si pe Monica Columbeanu. Sirul intamplarilor derulate in cadrul filmarilor au demne de rubrica Rusinica de la Cronica Carotasilor. Cele doua femei s-au luat la cearta datorita faptului ca Monica Columbeanu nu a dorit ca anumite scene care o priveau direct, sa apara in cadrul acestei emisiuni. Toata filmare a atins paroxismul in momentul in care cele doua s-au amenintat si si-au spus cuvinte grele. Replici de genul ” Am puterea sa va distrug emisiunea” si ” Iesi afara, nesimtito!” nu au fost scapate de presa mondena, care a reflectat pe larg, tot acest conflict. In mod cert, Huidu si Gainusa de la emisiunea Cronica Carcotasilor nu vor rata cearta si balacareala dintre cele doua femei si le vor dedica o rubrica aparte din cadrul emisiunii. Acest subiect va fi dezbatut multa vreme de acum incolo, iar declaratiile de o parte si de alta, care vor fi speculate de presa, vor tine capul de afis multa vreme de acum incolo.

Eu cred că Oana a procedat f.bine fiindcă a mai pus-o la punct pe Monicaca care se prea crede cu nasul pe sus

3 comentarii:

D. spunea...

Da...Si al Otv s-a discutat despre asta :)) Nu ca m-as utia pe Otv, dar cautand ceva interesant am dat si de acest titlu mare!

Ana-Maria spunea...

ce interesant...:))
peste tot se vb de asta.
mare branza:))

Ionny spunea...

:)) Offff...Pana si pe blog-uri se discuta despre asta!:)) Ma intrb...daca s-ar certa Basescu cu D-zeu cat de departe s-ar ajunge cu audientele :))

Trimiteți un comentariu