duminică, 21 iunie 2009

Mihaela Radulescu se retrage din televiziune


Vedeta tv a anuntat ca ultima editie a emisiunii ,,Duminica in familie'' va fi pe data de 21 iunie.Editia speciala va avea loc in Piatra-Neamt,locul de provenienţă al Mihaelei.Se pare ca Mihaela a luat aceasta decizie pentru fiul sau, Ayan, care dupa parerea ei, are nevoie de mai multa atentie. De cand a divortat de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, vedeta a tinut prima pagina a tabloidelor, lucru ce i-a tulburat atat viata ei cat si a fiului sau.Dupa ce va renunta la Romania,vedeta se va muta la Monte Carlo.

Dupa mine,Mihaela Raduelscu este inca o victima a presei,a oamenilor rai care i-au facut rau.Oamenii destepti pleaca din tara,iarrestul ramane in tara.

3 comentarii:

Di spunea...

Adevarul e ca si-a cautat-o cu lumanarea. Asta pentru ca isi permite sa plece si sa o ia de la 0 daca ceva iese gresit. Noi restul insa...

D. spunea...

Eu una nu am nimic cu ea...Ea incearca sa evadeze din zvonurile presei..E pacat totusi ca din cauza unor vorbe..adevarate sau nu! ea si-a ...destramat cariera!

Ionny spunea...

Mihaela Radulescu...O pers f cunoscuta, indragita de majoritatea pers, dar, din pacate, unii au inceput sa o ia la misto, si astfel, din cauza unor vorbe in vant, s-a ajuns aici...pacat...:|

Trimiteți un comentariu