miercuri, 10 iunie 2009

Cursa pentru europarlamentare


Anul acesta au fost alegeri pt.parlamentul european in care urma sa  trimitem 33 europarlamentari romani.Campanii peste campanii.Promisiuni peste promisiuni.Milioane de lei aruncati pe fereastra pe afise,pliante,ziare etc...Pe romani,aceste alegeri nu i-a mpresionat mai deloc.Asa se explica si prezenta scazuta la vot.Cu toate acestea,au fost alesi  cei 33 de romani care ne vor reprezentav in parlamentul european.Eu voi alege pe cativa si am sa ii comentez.

1.figura cea mai controversata:EBA sau Elena Basescu. Prezența mezinei prezidențiale în cursa electorală a intrigat un spațiu public românesc obișnuit mai degrabă cu gafele verbale ale Elenei și cu imaginea unei tinere mondene care-și petrece serile în cluburile de fițe ale Capitalei. Sa privim partea buna a lucrurilor- stie sa vorbeasca bine engleza.:)) 

                                      

                       

2.Gigi Becali.Cum ar spune dumnealui,he he hahalerelor,na ca am ajuns si la Bruxelles!trebuie sa recunoastem ca Becali nu e pregatit pt Parlamentul European.Ar trebui sa ramana la fotbal...Sau poate ca va merge prin parlament cu cas si rosii si va face cinste in numele romanilor!                                                                      

                        

         Acestea sunt 2 din cele 33 de figuri care vom reprezenta Romania,care au promis cate in luna si in stele.Acum sa vedem daca nivelul de trai din Romania va ramane asa sau se va schimba(in bine desigur!).

         P.S:Eu urasc,detesc politica tocmai datorita marsaviilor care au loc.Am abordat acest subiect pt.a afla si parerea altora despre cum cred ei ca vor schimba soarta tarii acesti 33 de romani.Astept comentarii!

3 comentarii:

Di spunea...

Pe langa ca au avut o activitate sustinuta prin care au distrus Romanica acum se duc sa faca ravagii si in Parlamentul european. Tot ce sper e sa nu fac prea multi purici pe acolo.

D. spunea...

Vom trai si vom vedea. Acum se vedem ce impresie va face Romania la Bruxelles.

Poate vom avea "succesuri", nu?

Unknown spunea...

Sa speram ca nu vor face pui de purici!:))

Trimiteți un comentariu