duminică, 26 aprilie 2009

Relax and smile!

Un politist, patrulind prin parc, il vede pe dom' profesor citind. - Ce citesti, ba? - Logica! - Ce-i aia? - Pai, cum sa-ti explic...Tu ai acasa un acvariu? - Da! - Deci iti plac pestii! - Da! - Deci pescuiesti! - Da! - Deci maninci peste! - Sigur! - Atunci bei si un vin bun! - Clar! - Atunci iti vine pofta si te duci la femei! - Da! - Deci, logic, nu esti homosexual! Mai sa fie! Ce ti-e si cu logica asta! Las'ca ma dau eu rotund pe linga sefu'. - Dom' sef, stiti ce-i aia logica? - Nu! - Pai, cum sa va explic? Aveti acvariu? - Nu! - Atunci sunteti homosexual!  

                                            *               *             *

Barrack Obama, Nicolas Sarkozy si Traian Basescu calatoreau impreuna in acelasi avion. Avionul se prabuseste pe o insula pustie si singurii supravietuitori sunt cei 3 presedinti.Dupa o zi nu au gasit nimic de mancare si atunci zise Sarkozy:
-Pentru tara si popor eu imi tai o mana! si au mancat toti…
A doua zi nu au gasit nimic de mancare si atunci zise Obama:
-Pentru tara si popor eu imi tai un picior! si au mancat toti…
A treia zi negasind nimic de mancare vine Basescu si zice:
-Pentru tara si popor astazi tinem post!
                              *                        *                    *

In camin, doi tipi se duc la dusuri, dar isi dau seama ca au uitat sapunurile. Asa ca unul din ei se intoarce in pielea goala, in fuga, in camera ia doua sapunuri si fuge spre dusuri. Pe culoar se intalneste cu 3 blonde. Ca sa nu se faca de ras, se preface ca e statuie. Ajung tipele in dreptul lui si incep sa comenteze. - Ce o fi asta? intreaba una. A doua, uitandu-se la pen-i-s-ul tipului, zice: - Poate ca ar trebui sa tragem de manerul asta. Trage ea si tipul scapa un sapun. - Aaa, ia uite, e distribuitor de sapunuri, zice prima. - Ooo, sa încerc si eu, zice a doua si trage si ea pana cand tipul scapa si al doilea sapun. - Acum e randul meu, zice a treia blonda si incepe sa traga si sa traga si sa traga... Tipa tot trage si, la un moment dat, spune: - Ia uite, are si sapun lichid.

3 comentarii:

D. spunea...

:))...

Di spunea...

Ha ha ha. Foarte amuzante :))

Roxana spunea...

imi place primul:x

Trimiteți un comentariu