miercuri, 29 aprilie 2009

Falsele valori



Am ajuns sa traim intr-o era in care s anu mai avem nimic reprezentativ.Traim doar cu memoria trecutului si ne folosim de imaginea unor vechi-titani cum ar fi:Nadia Comaneci,Gheorghe Hagi,etc..Dar noi nu mai avem si noi ale noastre?De ce oare nu se mai naste oare o Nadie,sau un Grigorescu.........Din nefericire(sau din fericire pt.altii)avem si noi alte valori......mai putin placute.,,Valori''(cu ghilimelele de rigoare)ca .....Sexy Braileanca,Nikita,Naomi,celebrele gemene de la Indigo ,Fernando de la Casaransebes,etc.
1.Nikita.Probabil k o stiti toti dar anex o poza(pt......nestiutori).. A aparut de curand intr-o editie a emisiunii,,Vedete-n figuri''.Acolo a avut un conflict cu Mirela Zetea.Noroc ca emisiunea era inregistrat.........S-a arata o aparatoare a celebrei Naomi,aparand la Otv.A amenintat k se omoara si bea clor intr-o editie a lui Dan Diaonescu...Dar mascarada asta a fost doar pt.rating....

2.Naomi.Desi este travestit,a facut senzatie intr-un show al lui Dan Capatos cand a cantat exceptional.A participat si la Mamaia unde a daramat concurenta.De curand a fost tuns/a si a plecat in Italia,dar s-a razgandit si a venit din nou in tara.

3.Indigo.Dupa ce s-au facut de tot......mustarul in America,cele 2 s-au facut de ras intr-un hal fara de hal in fata Americii.

3 comentarii:

Roxana spunea...

imi place cum scrii..ai doar 14ani?

Unknown spunea...

DA.:D

D. spunea...

Of..Poate ca exista valorile adevarate ale Romaniei! Dar inca nu au fost descoperite, pentru ca nimeni nu s- mai interesat.Toata lumea e prea ocupata sa se uita la emisiunii cu domnisorele siliconate.

Trimiteți un comentariu